Apparaten en accessoires
Wintergroente en rundvlees cholent
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui60 g
-
olijfolie40 g
-
rundvlees voor stoofschotels500 g
-
knolselder geschild, in stukken100 g
-
pastinaak geschild, in stukken100 g
-
aardappelen geschild, in stukken100 g
-
wortelen geschild, in stukken100 g
-
water900 g
-
honing10 g
-
1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)runderbouillonpasta1 volle tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 ½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen1 ½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
parelgerst150 g
-
brood krokant, om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
659.1 mg
Eiwitten
33.8 g
Calorieën
1961.5 kJ /
468.8 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
10.4 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
47.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Matzeballen
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Kruiden- en citroenzout
1u.
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Pekingeend
45min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.